diumenge, 7 de desembre del 2008

12 de desembre: El retorn dels outsiders


Dedicat a Robert Segura,
ninotàire, dibuixant,
fabricant d'històries.
Outsider premianenc.





Els Amics d'Alan Smithee us conviden a la segona sessió del cicle FORA DE JOC. Torna, doncs, el cicle de cinema i debats dedicat als outsiders, a la distinció cultural i a les transgressions. En aquesta ocasió fem un passi de cine semi-fòrum amb la peli ED WOOD, biopic de Tim Burton sobre la vida i miracles d'Ed Wood -cineasta de sèrie c, personatge de personatges, aventurer del submón cultural. Una bona pel·lícula, divertida, en blanc i negre, delirant, iconoclasta...

La sessió tindrà lloc a EL LOCAL, l'espai de la Coali, al carrer del Segle,5 de Premià de Mar. Puntualment, comencem a les 20 hores. Presentaran la sessió dos Smithees del nostre grup: Ramonet 77 (Stereo2, Sound System...) i Jaume García (mestre, performer...).

...Acabada la sessió: ATENCIÓ! El Bar Marina celebra la festa dels seus 40 anys. Des del 1968 al servei de la causa. Des de maig del 68. El company Toni G, ens convida a anar a fer un pica-pica festiu (només pagarem la beguda) quan sortim del cinema... Així doncs, Amics d'Alan Smithee, la Coali i Bar Marina us emplacem a un divendres fora de joc!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Roberto Segura, vuestro cine, nuestro mundo, el mundio que vive bajo tierra y que se resiste a ser engullido por la piltrafa de estem mundo de peleles que nos azota.
bien dicho.

Alan Smithee ha dit...

gràcies, ens veurem divendres?

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

i Messi va inventar la doble vasselina frontal quan apuntava el cuïr, aquest sobrevolava els braços de Casillas, i continuava -ferreny i noble- directa a l'esquadra precipitadament protegida per Cannavaro que, en hiperbòl·lica acció, no podia frenar la bimba mentres que el cos de l'armador italià s'estampava contra la fusta esquerra d'una de les dues porteries més importants del planeta. Amen.