diumenge, 7 de desembre del 2008

12 de desembre: El retorn dels outsiders


Dedicat a Robert Segura,
ninotàire, dibuixant,
fabricant d'històries.
Outsider premianenc.





Els Amics d'Alan Smithee us conviden a la segona sessió del cicle FORA DE JOC. Torna, doncs, el cicle de cinema i debats dedicat als outsiders, a la distinció cultural i a les transgressions. En aquesta ocasió fem un passi de cine semi-fòrum amb la peli ED WOOD, biopic de Tim Burton sobre la vida i miracles d'Ed Wood -cineasta de sèrie c, personatge de personatges, aventurer del submón cultural. Una bona pel·lícula, divertida, en blanc i negre, delirant, iconoclasta...

La sessió tindrà lloc a EL LOCAL, l'espai de la Coali, al carrer del Segle,5 de Premià de Mar. Puntualment, comencem a les 20 hores. Presentaran la sessió dos Smithees del nostre grup: Ramonet 77 (Stereo2, Sound System...) i Jaume García (mestre, performer...).

...Acabada la sessió: ATENCIÓ! El Bar Marina celebra la festa dels seus 40 anys. Des del 1968 al servei de la causa. Des de maig del 68. El company Toni G, ens convida a anar a fer un pica-pica festiu (només pagarem la beguda) quan sortim del cinema... Així doncs, Amics d'Alan Smithee, la Coali i Bar Marina us emplacem a un divendres fora de joc!