dijous, 19 de gener del 2012

Acull Guruceta a casa teva…


Sortegem un Guruceta a tamany real!!!

Vine als actes que celebrem (pel·lícules, xerrades…)

i participa al sorteig que farem al final del cicle.

Informació activitats: amicsalansmithee.blogspot.com


7 comentaris:

marga bosch i el seu verb ha dit...

però quina edat té aquest senyor? Necessitarà atenció de cures? Jo puc fer-li un forat a l'habitació del nano que ara ja s'ha emancipat a Barcelona i de dilluns a divendres està buida.

SECRETARI DE LA PENYA ha dit...

estimada Marga , al Sr.Guruceta el trobaràs cada dia de partit al Golden Corner (Bar Marina) de Premià, a veure si vens i t'el presentarem ...

petons ...

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Marga! Tú també estas ficada en aquesta triquinyuela sumatòria? Esclops! quin mal gust de tenir un arbitre a casa, a mi m'agradaria tenir un Einstein, un Fermat o un Fleming que eren gent de colzes damunt la taula

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

genial el Canaló aquest, ara vol un Einstein tamany natural per decorar la casa. Un cas únic i molt bo.

ex-dona guru ha dit...

per fí l'he fotut fora de casa..., és que tot lo dia, vinga, una i una altra.... sempre treint-me ... la vermella. Que us aprofiti.

Lou-POUM-Roig ha dit...

Tenir a casa un "GURú- ZETA" (és a dir el darrer dels gurús imaginables) es com patir la plaga del mosquit tigre... quan tranquil·lament descanses a l'ombra de la figuera... splash!! va i te la fot el maleït bitxo... però tanmateix és sa per que ens recorda que el perill és sempre a l'aguait i ni dormint podem romandre tranquils . Cal tenir sempre a punt el fusell de la revolta.

Conrad Canaló Stewart ha dit...

si sumem mai restem