dimarts, 20 de desembre del 2011

Fora de Joc II





Torna el cicle FORA DE JOC. L'any 2012 és l'any dels Outsiders premianencs i la gent dels Amics d'Alan Smithee anem molt forts.

El poder establert juga males passades amb la cultura. El poder mercantilitza totes les coses que pot. Nosaltres apostem per la condició Outsider i intentarem plantar cara a la tarjeta roja del poder. Aquest any ens situarem en clar fora de joc i no farem cas del xiulet.

L'aposta del FORA DE JOC, SEGONA EDICIÓ és llarga, oberta, plural i intensa. Des del gener fins l'adveniment estival, els Amics d'Alan Smithee il·luminarem amb llum roja les cooperatives, bars i pubs de la vila. Documentals, pelis, música, festa, debat, performances, varietés, literatura, esport i rareses del soterrani, desfilaran per la trama oculta del Premià prohibit. No tenim ni demanem subvenció. Anem de cara a barraca, desobeïm el col·legiat i el reglament.

Presentem una segona edició del FORA DE JOC habitada per Monsters, Daniel Johnston, liniers, consuls borratxos, programes de ràdio desconcertants, papers, begudes, xerrades i sorpreses. Agafeu-vos fort al FORA DE JOC. Els Amics d'Alan Smithee han tornat per quedar-se.

16 comentaris:

Alan Smithee ha dit...

i encara diria més...

Hem tornat per quedar-nos. visiteu el nostre blog. Premià tremolarà...
http://amicsalansmithee.blogspot.com/

Anònim ha dit...

karamba kina kosa le feu

marga bosch i el seu verb ha dit...

què s'ha de fer per estar en aquest club? jo vaig desesperada per tots els blogs i ara començo a tenir una mica de pista per seguir des que vaig anar a topar amb la penya bogarde i des d'aquell paradis resulta que m'afanyo i us trobo a vosaltres i quasi quasi que us estimo, tinc tres coses que em distingeixen de la resta de mortals:

cosa primera: jo compro molt però amb bossa de plàstic.

cosa segona: jo ballo molt però de go-go dancing,

cosa tercera: jo estic boja per Asterix i sempre entre compra i compra li fico tota la vista a l'Asterix.

Puc ara ser del vostre club? Estic massa sola per l'edat que tinc i no em puc queixar de mi, sinó mireu la foto i encara faig patxoca.

adeu murris.

Conrad Canaló Stewart ha dit...

teniu idees interessants

un amic smithee ha dit...

hola Conrad, gràcies per el teu comentari, afegiré que els amics d'Alan Smithee tenen molt que veure amb els canalons, i no només per Nadal, són part del seu perfil logotípic.

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

a veiam que serà tot això tant emotiu eh?

penyabogarde ha dit...

això del Fora de Joc ens sona a Rigo, Guruzeta, Ortiz de Mendibil y Soriano Aladrén. Pitofffffff!!!!!!!!!!!!!!!!!

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

sou de Terra d'Escudella per l'edat, oi?

Alan Smithee ha dit...

que va, que va! quan va arribar Terra d'Escudella ja anavem al cinema sense els pares, Nosaltres som dels temps dels Chiripitiflauticos.

Arnau màquina de cosir ha dit...

sigmafoten!

marga bosch i el seu verb ha dit...

feliç any nou amics de les amigues com jo ue us miren i us perden de vista per la velocitat que porteu aprofitant que jo vaig carregada amb a bossa


2011 amb bossa plena!

Conrad Canaló Stewart ha dit...

que us vagi de macarró tot l'any 2015 i que el 2016 porti canalons com els del meu cognom però sense betxamel. Us vaig trobar a la penya d'en Bogarde i ara us visito aquí, sembleu de la mateixa pasta fullada que els del Bogarde o ho sembla.

Anònim ha dit...

"Fora de Joc II" todo el mundo que llega la prensa...Good tracks!!

Alan Smithee ha dit...

Canaló, Marga, Esnaola, Bogarde, anònim, cosidor Arnau, un altre anònim...
benvinguts al món outsider, ja podeu fer propaganda entre els vostres contactes per convidar-los a l'esdeveniment de l'any 2012.

penyabogarde ha dit...

nosaltres ja comencem a notar la resurrecció del Guruceta, mireu el penalty no pitat del derbi.

El porc de l'avinguda de Roma ha dit...

concretin concretin