diumenge, 15 de gener del 2012

Qui és Alan Smithee?



Aquí teniu el gran documental a la recerca d'Alan Smithee amb la direcció d'Alfonso Giner i la presència immensa del Gran Willy!!!

4 comentaris:

Alan Smithee ha dit...

amb la presentació, el video i les reunions secretes ja podem dir que el nostre cicle és un exit, i encara ha de començar la teca...

àngel

Anònim ha dit...

Me encantó el escenario Smithee en la Rebel. Felicidades a todas las acciones planteadas y ejecutadas por todos los Smithees. Los chicos de la Rebel quedaron muy contentos y me comentaron que tenemos las puertas abiertas para cualquier evento cultural que podamos programar.
Good Tracks!!

Alfonso

Conrad Canaló Stewart ha dit...

no tins ni remota idea de que és això però calculo amb quebrats i m'aproximo. Si practico qeuacions resolc les incògnites però encara no entro i si aplico la trigonometria podria ser que tot s'aclaris però em permeto esperar l'ordemanement dels sumatoris i poder efectuar la suma.

Anònim ha dit...

m'encantat coneixer la històra de llegenda... d'Alan Smithee, el reportatge i l'explicació final, en superat totes les meves espectatives crec que alguna vegada tots em estat una mica Smithee...felicitats Amics d'Alan Smithee