dissabte, 15 de febrer del 2014

DOVLATOV CLAVA LA QUARTA SESSIÓ DE LA QUARTA EDICIÓ DEL CICLE FORA DE JOC


Insòlita sessió dels Amics d'Alan Smithee a la Cooperativa Gafarrons de Premià. Una nit sorprenent. El local de la coop es transforma en un cabaret sense arc voltaic i neix l'ateneu smithià. Intervenen els editors i traductors de l'obra en català de Sergei Dovlatov. Dòria Llibres entra en escena de la mà del Rafa Brujo, la sessió s'activa...el públic omple la sala...sí! Premià esdevé l'epicentre del planeta Dovlatov. Les vendes de llibres de l'autor outsider es disparen a la sala. Cerveses, patates i llums vermelles. L'obra de Dovlatov arrela a la costa. Ho hem aconseguit. Un dels "tours de force" del cicle Fora de Joc es converteix en una sorpresa en quan a assistència, caliu i participació. Aviat, fotos i arguments. La lluita continúa! 
Dòria Llibres & Rafa Brujo ocupen la capital del Maresme Sud...
Un format a repetir, uns convidats a repetir i uns assistents a repetir! Smithees a tope! Quart cicle "Fora de joc" un èxit!

Foto: Un format a repetir, uns convidats a repetir i uns assistents a repetir! Smithees a tope! Quart cicle "Fora de joc" un èxit!